Ejendomsinvestering – vi gør det nemt

For private og semiprofessionelle investorer, der ønsker stabile afkast af sin investering.

Investering i boligejendomme er vores speciale

Vi elsker mursten og brænder for, at udvikle rentable ejendomsprojekter med sund økonomi og stabile afkast til gavn for vores investorer. Primært boligudlejningsejendomme, men også investering i ejendomme til dagligvarehandel. Det kræver både forretningstæft og branchekendskab, at finde de bedste projekter og de rigtige placeringer. 

Hos Imbro hjælper og rådgiver vi både privatpersoner, institutioner og virksomheder i at investere i ejendomme. Vi er specialister i at skabe værdi for vores investorer. Vores projekter henvender sig til alle, som ønsker en investering med godt afkast, uden selv at skulle stå for alt det besværlige.

åbne projekter

fuldtegnede projekter

Ejendomsinvestering – gjort nemt for dig

Ejendomsinvestering kan for mange mennesker være en uoverskuelig proces at skulle i gang med. Der kræves et stort forarbejde, løbende strukturering og drift samt en solid exit-strategi. Derfor er det ofte svært og uoverskueligt for mindre investorer uden netværk eller erfaring inden for området, at give sig i kast med ejendomsinvestering. Her kommer Imbro ind i billedet som din professionelle rådgiver og sparringspartner.

Kom i gang med at tjene penge på ejendomsinvestering

Ejendomsinvestering er en af de ting mange taler om, men få får gjort. Mange ser nemlig dét, at investere i ejendomme som en uoverkommelig opgave. Det er synd, for investering i boligejendomme er en af de mest attraktive måder at tjene penge og øge sin formue på fordi afkastet er stabilt uden de store udsving. 


Boligejendomsinvestering er dog langt fra ukompliceret. Administrationen skal tilpasses lovgivningen, lejeloven mm. og der er mange forhold, du skal have styr på. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at den valgte administrator har de nødvendige kompetencer.
De fleste organisationer og privatpersoner, som ikke selv har specialiseret viden om ejendomsinvestering, vælger derfor at udlicitere den kommercielle- og ejendomsmæssige administration til Imbro. Dermed sikrer vi, at ejendommene leverer det højest mulige afkast, og at de lever op til myndighedernes krav.

Træt af at betale minusrenter af din opsparing?

Du er hverken aktieanalytiker eller valutaspekulant, men bankernes minusrenter har alligevel fået dig til at afsøge markedet for alternative måder at placere din formue på.

Alternativer med et positivt afkast. Men du har hverken tid, lyst eller markedsindsigt til at finde frem til de bedste investeringsmuligheder, så hvad gør du?

Ejendomsinvestering er løsningen, og Imbro er din ven. Investering i ejendomme er en investeringsform med stabile afkast og lav risiko, hvor du ikke behøver at foretage dig noget – Imbro klarer alt bøvlet. Tænk Peter fra L’Easy – bare med ejendomsinvestering.

Sikker investering af din opsparing

Der findes ikke sikre investeringer. Der er altid risiko forbundet med at investere sin opsparing. Men vil du minimere risikoen for tab, så er ejendomme noget af det sikreste, du kan investere i. I modsætning til investering i eksempelvis aktier og startups, hvor folk typisk er meget risikovillige pga. udsigten til et hurtigt afkast, er ejendomsinvestering en langsigtet investering, der til gengæld giver et solidt afkast år efter år.

TEAMET BAG IMBRO

Lars Thomsen

Direktør / Partner

Carsten B. Madsen

Partner & statsautoriseret revisor

Erfarne kræfter i nystartet investeringsselskab

Imbro A/S blev etableret i 2017, men selskabets unge alder til trods, så er vi bestemt ikke nybegyndere i branchen. Vi har årtiers erfaring fra investeringsvirksomheder i det meste af Europa, hvor vi, ud over investering i boligejendomme, har investeret i mere end 100 vindmølle- og solcelleparker – selskaber, der stadig er i drift i dag.

Sådan gør vi ejendomsinvestering nemt for dig

Hos Imbro er vi med dig i hele processen i din ejendomsinvestering.

Vi hjælper dig først og fremmest med identifikation af ejendommen. Vi udarbejder en grundig analyse af områdets lokalplan, for jo mere attraktivt lokalområdet er og bliver, jo større er sandsynligheden for, at ejendommen vil stige i værdi.

Herefter udarbejdes due diligence af advokater med speciale i ejendomsret, for at nedsætte risikoen for at der dukker ubehagelige overraskelser op i forbindelse med din handel. Vi hjælper ligeledes med finansieringen, hvor vi i, samarbejde med dig, bl.a. tager stilling til hvordan finansieringen skal sammensættes, og hvordan der skal hæftes. Ofte kan vi sikre meget lav hæftelse eller slet ingen.

Dernæst kommer udlejning af ejendommen som vi også tager os af. Udlejning vil typisk være din primære indtægtskilde for investeringen, og derfor er det vigtigt, at der tages hånd om alle aspekterne vedr. udlejningen således at du undgår, at ejendommen står tom.

Endelig tager vi os af løbende poster såsom forsikring, ejendomsadministration mv. og vi sørger også for bogføring samt udarbejdelse af årsregnskab og budgetter.

Først når der er styr på alt dette, kommer du som investor ind i billedet. Vi sørger altså for at gøre hele processen så let og komfortable for dig som muligt. Tag endelig kontakt til os, og lad os sammen finde ud af, hvilke løsninger der er bedst for dig. Du er også meget velkommen til at tilmelde dig et af vores infomøder, hvor du kan høre mere om ejendomsinvestering og om vores aktuelle projekter.