OM IMBRO

Imbro A/S er beliggende midt i Aarhus og består af seks engagerede medarbejdere. Vi har specialiseret os i at udbyde ejendomsprojekter til semiprofessionelle og professionelle investorer, der ønsker at investere passivt i udlejningsejendomme med lav risiko og stabile afkast. Vi forstår, at vores investorer ønsker stor sikkerhed og gennemsigtighed. Det forpligter – og derfor har vi en række krav til de projekter vi udbyder.

Kravene der stilles er bl.a. at ejendommene der udbydes, senest få måneder efter vi har udbudt projektet, står færdigbyggede, er i drift og fuldt udlejede. Som investor skal du først overføre det fulde beløb når selskabet har overtaget ejendommen nøglefærdigt og fuldt udlejet. Vi udbyder ikke byggeprojekter, men derimod ejendomsprojekter der allerede er færdigudviklet og i drift. Dermed påtager man sig som investor ingen risiko i hverken byggeprocessen eller den første del af udlejningsprocessen.

Ledelsen og samarbejdspartnere bag Imbro A/S har mange års erfaring inden for køb af ejendomme, finansiering, administration, udlejning, og alle de andre facetter, der skal til for at skabe attraktive ejendomsinvesteringer. Derfor udbyder vi ikke projekter som vi ikke allerede har opnået finansieringstilsagn på og som ikke indenfor få måneder er bygget og fuldt udlejet. 

Imbro A/S – Vi gør det nemt.

Holdet bag Imbro

Imbro A/S består af et hold specialister med hver sit fokusområde. Lars Thomsen, er direktør, stifter og partner og har arbejdet med køb og salg af ejendomme i snart 20 år. Et stort netværk samt et dybdegående kendskab til branchen er altafgørende for, at være i stand til at vælge de gode projekter, der er i markedet. Carsten Madsen er også partner og han er statsautoriseret revisor. Carsten har tidligere siddet i bestyrelsen for et børsnoteret ejendomsselskab. Han er samtidig ejer og stifter af SPI (Sustainable Power Invest), som administrerer over 100 selskaber indenfor investeringer i sol og vind. Han har ansvaret for udarbejdelse af budgetter og regnskaber. Vores største fokus er, at skabe tryghed og gennemskuelighed for vores investorer. Hos os er der ingenting, der står med småt, og når ejendommene sælges igen, går hver en krone til vores investorer. Vores prospekter er overskuelige og skrevet i let forståeligt sprog, som henvender sig til både den erfarne såvel som den nye investor, der ønsker at placere sine penge for første gang i ejendomme.

Vores koncept

Vores koncept enkelt. Vi køber boligudlejningsejendomme, driver dem med en all inclusive-løsning og sælger dem efter 5-10 år. I denne periode kan hver enkelt investor forvente et afkast af sin investerede kapital på mellem 10-15% om året, alt efter hvilket projekt det drejer sig om. Der er dermed tale om passiv investering hvor man som investor ikke behøver bøvle med hverken udlejning, regnskab, drift eller nogle af de mange andre opgaver, der forbundet med at drive en udlejningsejendom. Afkastet kommer ved at have flere indtægter på huslejen, end man har udgifter til at drive selskabet. Vi har hovedsagligt fokus på boligudlejningsejendomme med mellem 7-15 lejemål pr selskab så man opnår størst mulig spredning på indtægtskilderne. Samtidig ønsker vi dog heller ikke, at projekterne bliver for store, så man for kr. 750.000 altid har mulighed for at blive 10 %’s investor.

Finanstilsynet

Imbro A/S er registreret som forvalter af alternative investeringsfonde. Imbro A/S har FT nr. 23170. Der henvises til Finanstilsynets virksomhedsregister her: https://virksomhedsregister.finanstilsynet.dk/

Hvorfor er det vigtigt at eje mindst 10%?

Som selskabsinvestor ejer du altid minimum 10 %, hvilket giver dig en stor skattefordel, når ejendommen skal sælges. Ejer man som selskabsinvestor mindre en 10 % vil man i tilfælde af overskud ved salg af ejendommen skulle betale over det dobbelte i skat, end hvis man ejer 10 % eller mere.

Carsten B. Madsen

Partner & statsautoriseret revisor

Lars Thomsen

Direktør / Partner

 

Thomas Nordahl Madsen

Investeringschef, Vest

Mobil: +45 53564415

 

Rasmus Knude

Investeringschef, Øst

Mobil: +45 41275630

 

Elisabeth Gosvig

Controller

Mobil: +45 53532634

 

Esben Slot Sørensen

Marketingchef

Mobil: +45 53501156

 

Frida Thaisen

Controller

 

Brian M. Busk

Controller

 

Stig Jepsen

Ejendomsadministrationschef